Gaven

Kender du følelsen af at leve et liv i konstant underskud? Har du fysiske gener, der gang på gang dukker op, uden du kan skabe forståelse? Tiltrækker du hele tiden mennesker eller situationer, som er uhensigtsmæssige for dig og din fremtid? Gaven i maven metoden kan hjælpe dig til, at skabe balance i din hverdag og hjælpe dig med at blive mester i dit eget liv.

Gaven i Maven er en behandlingsmetode udviklet af min læremester, Gina Asbjerg. Behandlingsmetoden har til formål at få det ubevidste i kroppen frem. At finde de oplevelser og blokeringer, der ligger og fylder i maven og flytte dem op i hjertet – alt det, der kan give dig fysiske og psykiske smerter, som herved forhindrer dig i at leve dit liv til fulde. 

Inden du kommer til en behandling er det vigtigt, at du har læst bogen Gaven i maven skrevet af, Gina Asberg. Du har mulighed for at købe bogen Gaven i maven: selvhjælpsbog, bliv bevidst om det ubevidste (griffle.dk), låne bogen på Biblioteket eller lytte til den på en streamingtjeneste.

Du skal medbring en skodliste. Dette er en liste med ting, som du ikke har mestret i dit liv. Læse om skodlisten i bogen og følg Gina’s henvisninger. Her er tale om hændelserne der har været sårende, sorgfulde og givet dig en indre smerte, en fobi eller et traume. Disse traumer eller følelser er endnu i din mave, som den dag i dag ligger og er lige så virkelige, som da de skete i din barndom. Du er derfor forsat offer for disse følelser, der bliver grundlaget for din lov om tiltrækning. ‘Det du er, tiltrækker du’.

Tag venligst behageligt tøj på, da du skal ligge på briksen i mange timer.

En Gaven i maven behandling hos Balance your body indeholder Recovery Boots, Øre akupunktur, Kinesologi, Tankefeltterapi og The healing code.

Når vi bliver befriet fra vores egen frygt, vil vores tilstedeværelse automatisk befri andre. Nelson Mandela

Link til meditationen Fugl Fønix Meditation | Gaven i Maven